Love Antell – Ny singel – 2 nya låtar

Nu finns ”Gatlopp och lämmeltåg” därute, första låten jag ger ut sen sist! Väldigt glad för den. Jag har spelat in den tillsammans med Niklas Berglöf, och Linnea Olsson är med på cello och sång.

Texten är en tillbakablick, i tonåren hängde jag mycket i Tumba. Jag och och min polare Agge tragglade med gitarr och trummor hemma hos honom. Jag minns hur uppdelat området var mellan villorna/radhusen emot höghusen. Pizzeriaägaren som fick sin bil uppbränd var nåt jag snappade upp då. Canada Goose-jackorna var villaungarnas uniform, som dom i höghusen snodde i sin tur. Rasismen, klassmarkörerna och Svensson-mentaliteten var tydliga redan då. Idag har allt det där förstärkts. Vi skulle ju aldrig bli dom där följa John-typerna, med liv som en rak gata. Vi skulle aldrig nånsin bli dom som röstade fram främlingsfientliga partier i rikstagen. Jag hoppas och tror att unga idag är så många fler som vill se ett generösare samhälle. /Love

 

Posted in Uncategorized.